Meest gestelde vragen

De bestelde producten kunnen binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden. Uiteraard mogen de geretourneerde producten niet gebruikt of geopend zijn.
Als je retourzending binnenkomt bij Pacific-Diving.nl nemen wij deze gelijk in behandeling. We proberen op de dag van verwerking de eventuele vervangende producten nog naar je op te sturen.

Op Pacific-Diving.nl kun je gemakkelijk produkten bestellen. Je voegt simpelweg een product toe aan je winkelwagen en kunt daarna kiezen om door te gaan met het toevoegen van producten óf direct af te rekenen. Je wordt dan gevraagd om in te loggen of om je aan te melden indien je nog geen account heeft. Ook kun je een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken, je dient dan alleen je adres gegevens in te vullen.

iDeal en Paypal, veilige manier voor online betalen van kleine en grote bedragen.
U spaart automatisch bij elke bestelling die u afrond*. Hieronder vindt u een overzicht van de werking van het spaarsysteem:
€ 0,00 € 750,00 1%
€ 750,00 € 2000,00 2%
€ 2000,00 € 4000,00 3%
€ 4000,00 € 5000,00 4%
Bij een besteding van bijv. € 250,- euro (exclusief verzendkosten) spaart U € 2,50 euro , bij een besteding van bijv. € 3000,- euro loopt dat al op tot een spaartegoed van € 90,- euro!

Bij uw volgende bestelling kunt u ervoor kiezen om uw tegoed in te wisselen. Bij voldoende tegoed kunt u ook aangeven om uw gehele bestelling te betalen met uw opgebouwde tegoed.

* Om deel te nemen aan het spaarsysteem op Pacific-Diving.nl dient u wel ingelogd te zijn.
Je kunt je direct op Pacific-Diving.nl aanmelden door rechts bovenin het venster op “LOGIN” te klikken.
Het is ook mogelijk om je tijdens het afronden van je bestelling aan te melden.
Klik op het icoontje rechtsboven op de pagina. Nu kun je inloggen door je e-mailadres en wachtwoord in te typen.
Je ziet na het inloggen direct wanneer je je laatste bestelling hebt geplaatst. Naast de informatie over je laatste bestelling zie je hoeveel tegoed je al opgebouwd hebt.
Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen. In de blauwe balk bovenaan deze pagina staat een de link wachtwoord vergeten? Als u hierop klikt krijgt u automatisch een email met een nieuw wachtwoord. Nadat u bent ingelogd met het nieuwe wachtwoord kunt u dit wachtwoord weer aanpassen.
Je bestelling wordt geleverd via TNT post. De levertijd bedraagt ongeveer 3 tot 5 werkdagen.
Ben je op de dag van de levering niet thuis? Dan wordt het de volgende dag nog een keer aangeboden. Ben je die dag ook niet thuis dan kun je het de dag erna vanaf 10.00u gedurende 3 weken afhalen op het postkantoor.
Uiteraard kun je je bestelling ook afhalen in de winkel.
Als je je bestelling hebt afgerond, krijg je via de mail een bevestiging van je bestelling met een overzicht van de door jou bestelde producten.
Mocht je nog vragen hebben m.b.t. je bestelling dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar: info@pacific-diving.nl

Kosten van ruilen/retourneren
Indien je iets wilt ruilen/retourneren betaal je slechts de verzendkosten. Je dient voordat je de producten retour stuurt een e-mail te sturen naar info@pacific-diving.nl met daarin aangegeven welke produkten je retour wilt zenden en je bestelnummer.
Als je de producten terugstuurt dien je zelf zorg te dragen voor  voldoende frankering.